OurFashion

2011 őszi/téli sminktrendjei

2011.augusztus.16. 11:12

fashionista

3 komment

MOD-ERNIST: Bézs árnyalatok, cicásan kihúzott szemek, erősen festett szempillák - mindez nagyon gondosan alapozott arcbőrön, a lehető legprecízebben kivitelezve. A hatvanas évek trendjét a fényes textúrákkal való játszadozás maivá teszi, modernül újragondolva a retro hatású sminkeket. A highlighterekkel való kísérletezés trendje is ez: a finom ragyogás elengedhetetlen ebben az irányzatban.

DISCO-TECH: A sminkmesterek “ismét valami nagyon dekadenssel flörtölnek ebben a szezonban… feltárják az igazán precízen kivitelezett, próbababa-szerű szépséget” mondja Terry Barber a 2011 őszi/téli trendekről. Sötét szemek és túlkészített száj (túl sok pigment vagy túl sok fény), merész színkombinációk a jellemzői ennek az irányzatnak.

TOUGH-LOVE: Az androgün nem új koncepció a szépségiparban vagy a divatban, 2011 őszén és telén mégis igazán nagy erővel tért vissza. Azonban a csupasz arc-csupasz szempillák, becsontosított arcok, csillogó bőr és szinte semmilyen ajkak csak a történet egyik részét alkotják. Ez egy erős, szigorú (inkább sikkesen gyönyörű) megközelítés, mely férfias attitűdjével mindig egy dologra fókuszál: a durva szemöldökre, a matt ajkakra, a hangsúlyos, harcos hatású szemekre. Szamuráj, domina, szigor: ezek a szavak jutnak először eszünkbe a trend láttán.

 

AMBER-GRIS: Borostyánból a szürkébe hajló színek, a rozsda, a rózsa, a homok, a fakéreg, az okker, a levendula, az égetett arany és a csincsilla minden árnyalata elmosottan felapplikálva, elsatírozott vonalakkal: így lesz a szezon sminkje puha, mégis városi éllel kivitelezett. Új életre kel a monokróm (ugyanazokat a visszafogott árnyalatokat láthatjuk a szemeken és a szájakon egyaránt), természetes smink, melynek művészi motivációja több mint egyszerűen a ‘friss’ vagy ‘romantikus’. Bedörzsölt, szándékosan tökéletlen, egy kicsit elmosódott, nem szabad ecsettel felvinni, csak az ujjaiddal dolgozz!

Megosztás:
3 komment

Címkék: mac beauty smink 2011 tél 2011 ősz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RBogi 2011.08.16. 11:28:05

Az első és az utolsó, de leginkább az utolsó tetszik!

Bee Boszy 2011.08.20. 14:31:36

Én a Tough-Love mellett "teszem le a voksom". A mikor egyedül találod magad a "kegyetlen" hétköznapok, "ember arcú" fenyegetéseivel, csupán egyetlen fegyvered van: a gyilkos pillantás! Nekem is a szamuráj életvezetés jut eszembe, amikor reggel elkészítem a sminkem: "Az élet folytonos küzdelem. Fesd arcodra harci díszed!" :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása