OurFashion

Növessz szempillát!

2011.augusztus.15. 17:34

fashionista

10 komment

Most érkezett meg a MACtől az újdonságaikról szóló ismertetőanyag, és nekem a legjobban a Prep+Prime Future Length Lash szérum tetszik, amelyik azt ígéri, hogy napi két használat mellett, 8 hét után szemmel láthatóan hosszabb, vastagabb és erősebb szempilláink lesznek. Egy szabadalmaztatott formulának köszönhetően válik mindez lehetségessé, ami segíti a pillákat a természetes növekedésben. 7500 forintért kapható már augusztustól.

Annyira jól hangzik mindez, hogy alig várom, hogy kipróbáljam, de ennek ellenére a másik vállamon ott ül a kisördög és kérdezgeti: vajon tényleg ilyen jó és valóban szemmel látható ez a változás? Amíg nem jutok dűlőre a dilemmámmal, segítsetek:Ti kipróbálnátok?

 

 

Megosztás:
10 komment

Címkék: mac beauty

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esikazemese 2011.08.15. 18:47:56

Én kipróbálnám, mert zöldhályog van mindkét szememen és a szemcseppeknek mellékhatása, hogy megnő a szempilla (olyan mintha műszempillám lenne). Amióta az egyiket megműtötték, abba nem használom azt a fajta cseppet és látszik a különbség a két szememen :D Arra akartam kilyukadni, hogy biztos, hogy van olyan anyag ami hat (mint azokban), de, hogy ez a szőlőmag cucc van-e ilyen hatásos...

l2njpx 2011.08.15. 19:25:45

Ekkora bugyutaságot, jesszus! Hát ezért gondolják azt a férfiak a nőkről, hogy mind promitív ... szempillanövesztés:-)))))))

kaViol 2011.08.15. 20:57:51

szerintem egy próbát megér már így is alig győzőm göndöríteni és még jobban spirálozni a szempilláimat utálom hogy olyan kicsik...

Mme du Tancin 2011.08.15. 22:06:09

@l2njpx: nos, a zöldhályogra való szemcsepp hatóanyaga a bimatroproszt, amely kémiai szerkezetét tekintve prosztaglandin-analóg, egy lipidvegyület, mely zsírsavakból képzõdik. A molekula a prosztaglandin-receptorokhoz kötõdik, melyek megtalálhatóak a szõrszálakban, és vélhetõen szerepet játszanak a szõrtüszõ újratermelõdésében. A szemcsepp másik mellékhatása egyébként, hogy az írisz kissé barnásabb színű lesz.

Hát ezért gondolják a öntelten, kétely nélkül kinyilatkoztatókról, hogy primitívek. :)

l2njpx 2011.08.15. 22:32:00

@Mme du Tancin: Nem arra értettem a primitívséget és a termék feleslegességét, hogy nem hat, nem vagyok kémikus, se bőrgyógyász, nem tudhatom. Inkább arra értettem, hogy erre képesek közülünk egyesek komoly összeget áldozni (mert bizony átlagfizuval összevetve itthon ez bizony komoly, kb. gyerek 1 havi menzája vagy egy havi bérlet, stb.). Ennyire azért nem fontos egy szempilla. Meg mi jöhet ezután? Kislábujjráncfeszesítő vagy köldökápoló netán fülcimpaselymesítő? :-)))
Kell a szépségipar, az ápoltság, de ez a termék már too much, csak, hogy trendi legyek. In my opinion.

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.08.15. 22:52:42

Ha ennél hosszabbak és dúsabbak lesznek a szempilláim, akkor már le tudom velük kapcsolni a villanyt. Köldökápolót kérnék!

hopp-hopp 2011.08.16. 12:06:29

hááát - nem hinném, hogy ér ennyit az egész! amúgy a páromnak is gyönyörűen nőnek a szempillái a glaukomára adott szemcseppektől. a szemcsepp olcsóbb és garantáltan hatalmas, boci-pilláid lesznek! - :D már akinek megéri
nekem megfelel a sima szemspirál-turbóóóó-effect is!

d'alma 2011.08.17. 13:25:06

én szempilla növesztésre- dúsításra a ricinusolajat ajánlom:) ( egyébként hatásos a szemöldökre is )
kb 2-3 hét után már lehet látni az eredményt, nem is beszélve arról, hogy sokkal olcsóbb :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása