OurFashion

Gucci órák és ékszerek a divatház 90. születésnapjára

2011.augusztus.09. 15:53

fashionista

1 komment

Már a Facebookon is írtuk nektek, hogy az idén 90 éves divatház több nagy dobásra is készül, hogy megünnepeljék az évfordulót: először is újra bemutatták az első Gucci hirdetést (kép róla ITT), ráadásul egy hároméves együttműködési szerződést kötöttek a Grammy Múzeummal. A híres zenei díjjal való kooperációjuk eredménye az alábbi, fekete és fehér színben kapható óra és ékszerkollekció:

Frida Giannini egy férfi és női órakollekciót is tervezett '1921' néven, melyben a klasszikus, '20-as évekre oly jellemző szögletes formákat modernizálta:

Putting on the Ritz With Gucci Timepieces & Jewelry

A divatház a negyvenes években kezdte használni a bambuszt, mivel a háború alatt kevés alapanyaghoz jutottak, így ezt választották alternatív megoldásként. Töretlen népszerűségnek örvend a bambuszkollekció azóta is, most éppen ezüsttel kombinálták, hogy csodás nyakláncokat, fülbevalókat és karkötőket készítsenek belőlük.

Putting on the Ritz With Gucci Timepieces & Jewelry

Putting on the Ritz With Gucci Timepieces & Jewelry

Putting on the Ritz With Gucci Timepieces & Jewelry

 Forrás

Megosztás:
1 komment

Címkék: ékszer gucci frida giannini

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása