OurFashion

Célcsoport keresőben a Swarovski cukiságaihoz!

2011.augusztus.04. 09:37

*Bianka*

7 komment

Már nagyon régen, talán május elején jártunk a Swarovski termékbemutató rendezvényén a Boscolo Residence egyik lakosztályában. A kontinentális marketingigazgató, egy merőben bájos hölgy nagyon lelkesen mutogatta nekünk a Hello Kitty-s termékeket. Egy újságíró kolléga meg is jegyezte, hogy nagyon pozitív, hogy a márka nyit a fiatal közönség felé. A hölgy azonban elmesélte, hogy a célcsoport ez esetben nem a gyerekek, hanem azok a bohókás fiatal felnőttek, akik gyermeki énjüket a 20 éveikben is előtérbe akarják helyezni.

Úgy gondolom, hogy a Polly névre keresztelt kollekció esetében ez igaz is lehet, de Kitty esetében már kevésbé.

Ti mit gondoltok? Ugyanaz a célcsoportja a két kollekciónak? Vajon kik hordanak (drága árkategóriájú) Hello Kitty-s kiegészítőket?

Hello Kitty kollekció kampány fotók:

 Fotó: Swarovski press

Megosztás:
7 komment

Címkék: hello kitty ékszer swarovski

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spacegirl · http://makeup.blog.hu 2011.08.04. 10:41:51

én nem érzek jelentős különbséget a célcsoportok között. meg nem venném, de ajándékba jöhet a kitty-s karkötő vagy a polly-s nyaklánc :)

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.08.04. 14:39:19

Én bármelyiket felvenném, sőt a Kittys kollekció jobban tetszik mint a Pollys. :)

lucienne · http://lucienne.freeblog.hu 2011.08.04. 21:05:08

Ismerek többdiplomás Hello Kitty-rajongót... :) Az én táskámon is lóg egy plüss "Kittycica". Ez a Polly meg mintha egy retro-mesekönyvből lépett volna elő. Szerintem amíg nem öltözik óvodásnak valaki, addig rendben van, hogy van egy-egy ilyen kiegészítője. Öltözékenként max. egy.

ddevil 2011.08.05. 00:30:59

"drága árkategória"? max. magas...

spinat 2011.08.05. 08:24:24

a kitty óvodás kor fölött már igen ciki, amúgy csak nagyon giccses. a swarowsky me giszonyú giccses. Persze azért röhögtünk az amerikai öslakosokon, hogy a spanyolok üveggyöngyökért vették meg öket. Na némelyek 500 év múlva is még mindig odavannak az üveggyöngyökért. Méghogy kristály!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása