OurFashion

Napi kedvenc - Simpsonék divatoznak

2011.augusztus.03. 14:28

**Anna**

3 komment

Csak a napokban találtam rá erre a 2007-ben megjelent "divatanyagra", amit a Harper's Bazaar publikált. Linda Evangelista kalauzolja körbe a divat világában eddig kevésbé jártas Simpsonékat, akik közben a szakma gigászi arcaival pózolnak együtt. Bart néhol kedvesen ügyetlen néhol maga is divatcsászárrá avanzsálódik, Margeból pedig valódi elegáns hölgyet kreáltak a rajzolók Párizsba látogatásuk kedvéért.

 

Via Jules Fashion

Megosztás:
3 komment

Címkék: érdekesség harpers bazaar

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micimacko007 2011.08.03. 16:54:07

Eleg szomoru, mert minden csapbol folyt ez az anyag...Na de megint nem lepodok meg itt semmin

tubi_ca 2011.08.03. 19:48:44

Én viszont még nem találkoztam vele! Nagyon tetszik, nagy Simpson-fanok vagyunk, és páromnak is tovább küldtem, "Ez a divatanyag még neked is tetszeni fog!" felkiáltással... Most nézi és jókat derül rajta. :)

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.08.03. 22:25:01

Csak csendesen megjegyzem, a sorozatban volt egy rész, amikor Marge új baráti körre tett szert, egy leértékelt Chanel - kosztüm eredményeképpen.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása