OurFashion

Az őszi Alexander McQueen kampány

2011.augusztus.03. 12:21

fashionista

2 komment

Raquel Zimmermann mintha egy ókori eposzi hősnőként esne transzba az isteni fény által megvilágosodva, Szent Johanna-arcú mártírként készülne a halálra vagy a tundrán éppen megküzdeni készülne egyetlen kődarab segítségével egy farkasfalkával: ezek az asszociációk jutnak eszembe először az őszi Alexander McQueen kampányfotók láttán. David Sims képei rendkívül kifejezőek, hibátlan az utómunka, elsőosztályú a styling, lenyűgöző a hangulat. Szerelmes -és persze nagyon elfogult- vagyok.

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Momina 2011.08.03. 15:28:32

A ruhák, a képek gyönyörűek. Csak a modellt állították be szegényt úgy, mintha transzban lógna két kampón a hóna alatt :)

Bee Boszy 2011.08.07. 15:48:35

Elakadt a szavam! Nagyon különlegesek ezek a képek... Hosszú percekig azon agyaltam, hogy készülhetett a ruha az első képen? És vajon hány lépést lehet megtenni abban a cipőben bokatörés elszenvedése nélkül?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása