OurFashion

YSL for Atelier - a kapszulakollekció

2011.augusztus.01. 11:03

fashionista

0 komment

Még tavaly állt össze először az YSL az Atelier-vel, hogy hasonló stílusjegyeiket összehangolva egy kapszulakollekciót dobjanak piacra. A siker nem maradt el, így idén egy második körös együttműködésbe is belefogtak és hosszított szabásvonalakkal, uniformisszerű feketével és egy mérges arcú modellel megspékelt kollekciód dobtak piacra.

Sajnos a lookbook nem lett túl funkcionális (azaz elég rosszul láthatóak a ruhák a fekete háttér miatt), pedig a pre-fall kollekció különleges anyaghasználata (gyapjút és kasmírt párosítottak nylonnal) és a klasszikus szabásvonalak párosítása nagyon elegáns kollekciót eredményezett.

Elegáns alapdarabok ezek, amelyek minden férfi gardróbjába kellenek, de valamiért mégsem győzött meg teljesen a kollekció - nektek mi a véleményetek róla?

First Look | Yves Saint Laurent for Atelier NYC Spring 2011

ysl atelier nyc 2011 13 First Look | Yves Saint Laurent for Atelier NYC 2011

ysl atelier nyc 2011 14 First Look | Yves Saint Laurent for Atelier NYC 2011

Forrás

Megosztás:
0 komment

Címkék: ysl férfi divat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása