OurFashion

Az YSL éjjeli kertje

2011.augusztus.01. 14:20

fashionista

0 komment

„Egy olyan kertről álmodtam, melyben a kis ház falait zöld márvány vonja be. Vibráló, trópusi élet a tél közepén, óriási pálmafák, réges-régi szőlőtőkék és rejtélyes virágok teremtik meg a szenvedély és a méreg keverékének hangulatát. Rovarokkal és óvatosan sikló, csillámló kígyókkal teli ösvény vezet a kert belseje felé. Bőrük kékeszöld és lila színekben játszik a hideg téli alkonyatban.

Madarak röpködnek, tollazatuk a vízszíntől a zöldön át lilába hajlik, s a virágba borult tőkék körül repkednek. Izzó narancssárga és lila színű vérnarancs leve csepeg a fákról, a zöldes talajon rothadó avar terül el. A téli kert vibráló belsejében egy gyönyörű, mágikus virág található, mely csak éjjel bont szirmokat. Sötét, hideg kék színét a pislákoló csillagok teszik még sejtelmesebbé.”

Így fogalmazta meg Lloyd Simmons az inspirációját az YSL Éjjeli kert fantázianevű, 2011-es őszi kollekciójához. A körömlakkokon és a mono szemhéjpúdereken megjelenő mélyzöld és kék színeket elnézve az én agyamba is ezek a képek tolódnak fel: a kitinpáncélok csillogása és virágok. Nagyon eltalált kollekció ez, amelynek legcsodálatosabb darabja egyértelműen az ötrészes szemhéjpúder paletta - ha valaki meglepetést akar nekem okozni, csak ajándékozzon nekem egyet, hogy kedvemre maszatolhassam a mélylila és metálzöld árnyalatokat a szemhéjamra, a világoszöld és lila színeket pedig a szemöldökcsontomra.

Egy új parfümmel is jelentkezik a divatház: a jól ismert Parisienne-t alakították át kissé. A Parisienne Á L'Extrême az eredetinél még csábítóbb, szexi és érdekes illatnak ígérkezik, sok vaníliával, szederrel és egy csipetnyi ibolyával és damaszkuszi rózsával. Az összhatás kissé púderes, de a mósusz és pacsuli mélyít rajta.

A kampányarc ezúttal is Kate Moss, a ki szexi bőr míderben vonaglik a sötét lepedőkön, púderrózsaszín rózsafejek között.

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty ysl smink parfüm kate moss

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása