OurFashion

Beckhamné tervez

2011.július.31. 22:13

**Anna**

3 komment

Őszintén megmondom, soha nem viseltettem sem túl nagy elvárásokkal, sem csodálattal az ex Posh Spice iránt. Victoria Beckham számomra mindig is a buta műanyag focistafeleség volt, aki a tengernyi pénzéből szépen fel tud öltözni. Semmi lazaság, soha egy mosoly, az igazi karót nyelt nőci kategória aki még szülni is csak divatból szül.  Aztán a kirakatbabából valahogy tervező és üzletasszony lett, és én még mindig csak félve, kissé hitetlenkedve figyeltem ténykedéseit. Mostanra azonban és is rábólintanék a szép, nőies és csodásan szabott ruháira, számomra bizonyított. Vagy azt, hogy tényleg tehetséges tervező, vagy azt, hogy fantasztikus csapatot állított maga mögé. Bár ez a végeredmény tekintetében majdnem mindegy is. Remek ízléssel választott anyagok és színek, nem csak a ruhák, hanem a táskák között is. Nem megismételhetetlen ugyan, de elegáns, finom minimalista darabokkal gazdagította a 2012-es téli kollekciót.

Nektek hogy tetszik?

 

 
 

 

Megosztás:
3 komment

Címkék: táska victoria beckham 2012 tél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Jula Watson 2011.07.31. 23:12:05

Maga a nő (és úgy az egész páros) nekem sosem volt a kedvencem. Viszont lehet, hogy kicsit műanyag, és sosem mosolyog, de az tény, hogy mindig is stílusos volt. Nekem tetszenek ezek a darabok. :)

És az még pozitív vele szemben, hogy ő legalább megszülte azt a 4 gyereket, és nem örökbefogadott, mint ahogy most divat.

_MeMe_ 2011.08.01. 09:51:45

@Dr. Jula Watson: Ruhái jók, de nekem soha nem jött be maga a nő, ránézel, és kiráz a hideg, és a gyerekméretre is leginkább húzom a számat. Tehetséges amúgy, tényleg.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.08.01. 10:50:42

A harmadik képen a szürke táska kísértetiesen hasonlít az egyik mostanában oly divatos Céline-modellre.

Egyébként tetszenek a letisztult vonalak, elegáns darabok.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása