OurFashion

Öt beauty tipp, amit még nem hallottál!

2011.július.20. 14:47

fashionista

1 komment

1. Tetszik a rózsaszín hajvégek trendje, de nem mered beszínezni a szőke hajadat? Íme a megoldás: válassz egy nagyon élénk pink pirosítót, fektess egy széles, de nem túl vastag tincset a tenyeredbe és vigyél fel rá sok pirosítót egészen a hajvégekig egy nagy ecsettel. Ha készen vagy, sok, erős fixálású lakkal rögzítsd (és első kísérletként olyan pólót vegyél fel, amit nem bánsz, ha foltos lesz, mert minden pír+lakk kombináció máshogy kopik).

2. Állandóan elmászkál a szemfestéked? Miután hidratáltad és lealapoztad az arcodat, mattító papírral itasd le a felesleges olajat a szemkörnyékedről, majd utána kezdd csak el felvinni a szemhéjpúdert.

3. Nagyon csúnya, problémás a bőröd, pedig rendszeresen tisztítod, pedig a legjobb krémekkel ápolod, és minőségi sminket teszel rá? A probléma lehetséges, hogy az ecseteiddel van: minden használat után meg kell őket tisztítani, ecsetmosó folyadékkal, hetente pedig kimosni őket babasamponnal, különben baktériumok szaporodnak el rajtuk és folyamatosan, minden használatkor irritálják a bőrödet.

4. Elfogyott a körömlakklemosód, de mindenképpen új manikűrrel akarsz elindulni otthonról? Fess egy színtelen réteget a körmödre, majd azonnal töröld le zsebkendővel: a fedőlakk feloldja az alapszínt, így könnyedén megszabadulhatsz a régi lakkodtól.

5. Azt akarod, hogy az arccsontod magasabbnak -és ezáltal az egész arcod vékonyabbnak) tűnjön? A trükk: a csont alá vigyél fel bronzosítót, fölé pedig (magára az arccsontra) pedig highligtert.

 

Megosztás:
1 komment

Címkék: mac beauty lancome clinique

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iamcsicsi 2011.07.20. 16:49:14

huu ha lenne egy MAC körömlakkom, tuti nem erre "pocsékolnám" :)
Egyébként ezt a trükköt én is alkalmaztám már párszor :p
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása