OurFashion

Az androgünök királynője

2011.július.20. 14:25

**Anna**

4 komment

Tim Walker soha, de soha nem nyúl mellé, szerintem még egy darab papírt is úgy tudna lefotózni, hogy mindenki a legszebb dolgot lássa a fényképen, amit valaha is a világon volt. Tilda Swinton azonban már önmagában is különleges jelenség, hiszen fiús, jeges szépségét minden helyzetben amolyan megfoghatatlan varázsos atmoszféra lengi körül. A W Magazine kihasználta mindkét művész páratlan tehetségét, az eredmény pedig feledhetetlen vizuális élmény, desszert a szemnek a sok egyhangú kampányfotó után. A ruhák mintha egy másik bolygó szülötteinek készültek volna, Ferragamo, Céline, Chloé és Stella McCartney alkotásai egészen másfajta, futurisztikus megvilágítást kaptak a fotókon. Tőlem hatalmas ováció, állva taps az egész csapatnak, Tim Walkernek pedig még a lába nyomát is megcsókolnám.

 

 

Megosztás:
4 komment

Címkék: fotó w tim walker

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2011.07.20. 14:41:21

az androgün. de menők a képek!

[alicee] 2011.07.21. 16:32:05

Nekem azt hiszem ez egy kicsit sok volt :D a piros ruhás kép tetszik, de a többi nem az én ízlésem. Persze nagyon művésziek, és jók a képek, nem mondom.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása