OurFashion

A Topshop télen - lookbook

2011.július.20. 12:19

fashionista

3 komment

Amióta a Topshop Magyarországra is szállít a webshopjából, már nem álom a híres high-street márka ruháinak a megszerzése. A téli lookbookjukat elnézve pedig egyre biztosabb vagyok abban, hogy hamarosan letesztelem ezt a szolgáltatásukat, ugyanis nagy esélyét látom, hogy a szezon egyik legnyagyobb trendjét, a (mű)szőrmegalléros kabátot tőlük szerezzem be.

Ahogy a képeken is láthatjátok a zöld-fekete kifordítom-befordítom pöttyös textília, a színes szőrmegallér, a nyári trendet tovább folytató színblokkos ruhák és a nagy minták szezonja ez nálunk, a megszokottnál kicsit gyengébb kiegészítőkkel.

A lookbook és a kampányképek kivitelezéséért pefig külön pluszpontot kapnak, szerintem remek lett a képek hangulata és a styling is, a szederszínű ajkakról nem is beszélve!

Ti rendeltetek már a Topshoptól?

Forrás

Megosztás:
3 komment

Címkék: topshop lookbook 2011 tél 2011 ősz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esikazemese 2011.07.20. 16:42:25

Az utolsó kabát *.* Sajna kicsit húzós árai vannak a Topshopnak, pedig Prágában jártam az üzletben és a minőség nem nyűgözött le...

zarecsnaja 2011.07.20. 21:24:16

én rendeltem már egy éve kb, és minden flottul ment. amúgy ha összálltok többen, akkor a kiszállítási költség is megoszlik, úgyhogy megéri. bár mostanában nem tetszenek a topshopos cuccok annyira, kis minőségromlást látok, és az árak is nagyon megugrottak (legalábbis tavalyhoz képest)

fashion victim 2011.08.17. 22:29:51

Szerintem a TopShop kicsit tularazott a minoseghez kepest.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása