OurFashion

Emma Watson, mint múzsa és műalkotás

2011.július.17. 07:26

fashionista

1 komment

Mark Demsteadert olyannyira megihlette a fiatal színésznő légies finomsága, beszédes tekintete és sokszínűsége, hogy a művész egy harminc alkotásból álló sorozatot szentelt neki. Az 'Emma' néven futó kiállítás a londoni Panter and Hall kortárs művészeti galériában tekinthető meg.

Az együttműködésük igazán mesébe illő módon kezdődött: Emma a 21. születésnapjára szeretett volna vásárolni egy grafikát a művésztől, majd emiatt e-mailezésbe kezdtek és végül a lány rábólintott a közös munkára, azaz egy egyedi fotósorozatra, amely alapján Mark megfestette a portréit.

A pasztellkrétával, olajfestékkel vagy éppen tintával készült művek 3000-8000 fontos áron keltek el, de a képekről készült plakátok jóval olcsóbban, 125 fontért még mindig kaphatóak.

Ti melyiket kérnétek a nappalitokba?

Artist's muse: After meeting Manchester-based artist Mark Demsteader Emma Watson agreed to be the subject of over 30 works of art which have been showcased in an exhibition

Partnership: After exchanging emails Emma agreed to collaborate on a series of over 30 portraits, which are now being exhibited and sold for prices ranging from £3,000 to £8,000

Mark DemsteaderMark Demsteader

Forrás: DailyMail

Megosztás:
1 komment

Címkék: emma watson

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.07.17. 22:42:38

Azért ez bizony dicsőség. Hallatlan.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása