OurFashion

Esküvői táskák

2011.július.15. 10:46

fashionista

1 komment

Dübörög az esküvőszezon, két Kate is férjhez ment, ráadásul hetente kell a barátnőimmel shoppingtúrára indulnom a "jézusistennemtudomhogymitvegyekfelahétvégiesküvőre" krízis miatt, így elérkezettnek látom az időt, hogy szemezgessek egy kicsit az esküvői témakörök kimeríthetetlen tárházából, a menyasszonyi táskákkal kezdve. 

Romantikus menyasszonyok például nem hibázhatnak ezzel a bazsarózsákat idéző fodorrengeteggel díszített Valentino gömbtáskával:

Az én álmom ez a csipkés Alexander McQueen darab:

Az amerikai "kell egy kis kék" trend követőinek ez a Pucci táska ideális választás lehet:

Az esküvői torta miniatűr mása ez a Swarovski kristályokkal díszített Judith Leiber táska. Elsősorban a strasszos műkörömmel és tollas csokorral rendelkező aráknak ajánlva, akiknek nem gond egy táskáért kifizetni egy kisebb esküvő költségvetését:

Oscar de la Renta selyemtáska virágokkal, szalagrátéttel és kristályokkal díszítve, a romanrikus stílus kedvelőinek:

Valentino kistáska szaténvirágokkal díszítve:

Forrás: Purseblog

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kebnekaise 2011.07.15. 11:13:07

"A két Kate" nagyon tetszett. (Tudom, megragadtam a lényeget. :) )
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása