OurFashion

Szépséghíradó: Milyen sminket viselünk majd ősszel?

2011.július.13. 15:52

fashionista

2 komment

Ti melyik kollekcióra csapnátok le a lentiek közül?

Christian Dior szerint az indigókék az egyetlen szín, amely versenyre kelhet a feketével, így ezt az árnyalatot választották most az őszi kollekciójuk hősének. A tengerészkék mellett persze petrolkék, égkék, jégfehér és pink árnyalatok is lesznek a termékek között, amelyeket Karlie Kloss népszerűsít a reklámfotón.

Sajnos nehéz lesz megszerezni - azaz külföldre kell utazni érte vagy eBayezni kell- Tom Ford szépségápolási termékeit. A többféle arcápolóból, primerből és szérumból álló kollekciót a sminktermékek egészítik ki, a reklámkampányban pedig természetesen maga Tom Ford is feltűnik. De a hangzatos termékleírások és a gyönyörű fotók ellenére sem érzem a megszokott 'pénztárcaviszketésemet', ugyanis szerintem a csomagolás nagyon gyengén sikerült.

A Chanel Rouge Allure Velvet kollekcióban 8 mega-matt rúzs és 3 körömlakk + 1 mattító fedőlakk lesz kapható. Képzeljétek el majd ősszel egy minimális alapozással a vadító vörös szájakat és körmöket: tuti befutó!

A Clinique The New Black néven futó őszi kollekciója egy 1971-ben piacra dobott szájfényárnyalatot, a Black Honey-t éleszti újjá, ami a megjelenés után azonnali siker lett. Később, a nyolcvanas években megjelent a hozzá passzoló sötétlila rúzs is, és ismét nők ezrei viselték a jellegzetes árnyalatot. Persze az évek során a termék összetétele változott, de az ikonikus szederszín most is ugyanaz maradt. A kollekció pedig annyira e köré épült, hogy a többi darab, azaz a szemhéjpúder paletta (9300 Ft), a pír (9900 Ft) és a szempillaspirál (5000 Ft) is ezzel az alapárnyalattal harmonizál, vagy éppen ezt egészíti ki. A legérdekesebb darab a kollekcióból vitathatatlanul a szájfény/rúzs duó (7700 Ft), ami a 40 éve megjelent terméket a legjobban idézi meg.

Az őszi kollekciók leggyengébbike trófeát pedig a Givenchy-nek adományozom: unalmas a füstös szem-vörös száj kombináció, a csipkeblúz Liv Tyleren szintén nem az igazi és a kép photoshoppolása is hagy maga után kívánnivalót,a frizurájáról nem is beszélve. Ezek után nem jött meg a kedvem ahhoz, hogy egy parfümériában végigpróbálgassam a termékeiket...

Liv Tyler Givenchy Beauty Fall 2011 ad campaign

Forrás: British Beauty Blogger, Temptalia, Stylefrizz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása