OurFashion

Hangolódjunk a télre a legjobb kampányképekkel

2011.július.11. 11:02

*Bianka*

1 komment

Utálom a telet és a hideget és utálok télen öltözködni. Most azonban olyan gyönyörű kampányképekkel csábítanak a hideg évszakba a márkák, hogy még a végén meg is jön a kedvem a havas tájakhoz.

Ebben a posztban most a két kedvenc kampányomat mutatom be nektek. Nehéz volt választani. De végül a Salvatore Ferragamo lett az első, amit szorosan követnek a Max Mara kampány képei.

SALVATORE FERRAGAMO:

A 2011-2012-es téli kampányképekhez Daria Werbowy modellt választották. A képek hangulata több, mint csodálatos. Nem csak a ruhák sugallnak eleganciát, hanem a tájak és enteriőrök is. Az érzéseimet röviden így tudom kifejezni: az összes ruha kell.

MAX MARA:

Mario Sorrenti téli képein Hilary Rhoda pózol a Max Mara márka szőrös termékeiben. Imádom ezeket a kabát fazonokat és Hilary hihetetlenül elegáns és szuggesztív tekintetét. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.07.12. 00:36:22

Hát ide jöhet tél is, hideg is. Mindenki helyett szívesen fázom.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása