OurFashion

Kishölgy a Miu Miunál

2011.július.05. 18:35

**Anna**

4 komment

Bizony felkavarhatja az állóvizet a Miu Miu őszi kampánya, melyben a 14 éves BAFTA-díjra is jelölt színészpalánta szerepel. Hailee Steinfeld olyan a fotókon, mint egy felszabadult kislány, aki anyu távollétében a felnőtt ruhatár rejtelmeivel ismerkedik, viháncol és pizzát majszol az elképesztően drága ruhákban. A leányzó azonban az ellentmondások ellenére gyönyörű a képeken, talán épp az üde kontraszt miatt akad meg az ember szeme a kampányon. Mindenki jobban megjegyzi, sokakban azonban joggal merülhet fel a kérdés, miszerint kellenek-e ilyen fiatal arcok a divatnak. Most az átlagnál is többen fognak beszélni a Bruce Weber által készített képekről, hiszen jelenleg az ő reklámarcuk a legfiatalabb a női divat történetében, eddig senki nem dolgozott felnőtt márkához lényegében gyerekkel.

Mindettől függetlenül szerintem nagyon remekre sikerült a kollekció, a glitteres szemüvegeket és cipőket minden bizonnyal sokszor fogjuk látni az elkövetkező szezonban. Nekem Hailee kora ellenére nagyon bejön a kampány, minden fotója kellemesen, finoman árasztja magából a '40-es évek hangulatát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AudreyKay 2011.07.05. 21:39:52

Nekem igazából semmi bajom nem lenne a korával, tőlem lehetne tizenkét éves is, ha kinézne idősebbnek. A baj az szerintem, hogy még túl gyerekes, és nekem nem hiteles... főleg a sínes képnél üt el nagyon a kettő, annyira, hogy az már nem jó...

Más téma: amúgy átolvassátok a bejegyzéseket, mielőtt kiposztoljátok? Csak mert nyüzsög a helyesírási hibáktól, és szerintem egy ilyen híres oldalnak azért erre figyelnie kellene...

alexalovefashion · http://alexalovefashion.blogspot.com 2011.07.06. 08:06:19

nekem tetszik a sorozat, imádom a cipőfetrengős és a designerruhában pizzát evős képet...

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.07.06. 13:41:55

Tényleg olyan , mint aki az anyja ruháiban illeg-billeg. Mondjuk inkább jut róla eszembe, hogy "de aranyos", mint az hogy "hű de elegáns". A kedvenc képem a pizzás. Az az érzésem van vele kapcsolatban, mintha a fotózás szünetében készült volna, de végül bekerült a kampányfotók közé!

Jizzler 2011.07.07. 07:49:41

Hümm... kissé pedo... Hát a gyámügy ilyenkor?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása