OurFashion

A másik hercegi esküvő

2011.július.05. 16:25

fashionista

1 komment

Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője mellet egészen aprócskának tűnik a hétvége eseménye, a kettes számú hercegi esküvő, amikor Albert, a monacói herceg vette feleségül Charlene Wittstockot. Pedig ez az esemény sem szűkölködött a fényűzésben: az újdonsült hercegnő mindkét menyasszonyi ruháját Giorgio Armani tervezte (aki természetesen részt is vett az eseményen), a vendégseregben pedig Karl Lagerfeld és Naomi Campbell is helyet foglalt.

A menyasszony nászajándékba Van Cleef & Arpels ékszereket (nyakláncot és fejdíszt) kapott - csakúgy, mint 1956-ban Grace Kelly Rainer hercegtől.

Nekem Kate ruhái sokkal jobban elnyerték a tetszésemet, (a vőlegényről, William hercegről nem is beszélve), de azt el kell ismernünk, Charlene is gyönyörű volt az esküvője napján - de nem tűnik a képek alapján túl boldognak.

Nektek hogy tetszenek a menyasszony ruhái?

Charlene Wittstock white Armani wedding dress Albert de Monaco wedding

Princess Charlene de Monaco Armani gown Albert de Monaco

Kékben a polgári szertartáson - az ezüst és gyöngygombokkal díszített blézert Karl Lagerfelddel közösen tervezte:

Charlene Wittstock blue suit Albert de Monaco civil wedding ceremony

Vendégek:

Képek: Stylefrizz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jucccka · http://onlinefilm.blog.hu/ 2011.07.07. 19:40:30

borzalom volt nézni is a hölgyemény arcát az esküvő alatt. pont tegnap néztem a másik royal wedding képeit, és összehasonlíthatatlan a hangulat...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása