OurFashion

Képriport a Philips termékteszteléses csajbuliról

2011.július.02. 14:42

*Bianka*

4 komment

Lassan már két hete, hogy egy kósza kísérlet keretében meghirdettük a Philips és az OurFashion közös terméktesztelős csajbuliját. Azt hiszem elmondhatom, hogy álmainkban sem gondoltuk volna, hogy 139-en fogtok jelentkezni az eseményre. A kötetlen csajos szombat délelőtti programra végül 15 szerencsés lányt sorsoltunk ki. Hosszas előkészületek után végül a Px7 digitális stúdióban vártuk a lányokat pezsgővel és egyéb finomságokkal. Nagy izgalomban érkeztek a csajok, akik már a hét folyamán többször próbáltak faggatni mi is történik majd itt.

Miután megérkeztek a lányok a helyszínre egy rövid reggeli keretében melegítettünk be, majd utána elmesélte a Philips munkatársa, hogy miket is hoztunk, és már meg is kezdődhetett a vad frizura készítés. A csajok persze nagyon hiányoltak egy szakavatott fodrászt, de itt pont az volt a lényeg, hogy lássuk mit kezdhet egy átlag ember ezekkel a kütyükkel.

Amikor kész lettek a hajak, a stúdió tulajdonosa Tóth Milán még képeket is készített a lányokról, hogy mindenképpen maradandó legyen az emlék.

Levezetésként pedig ismét ettünk és faggattuk a lányokat, hogy megpróbáljuk megismerni az olvasóinkat. Nagy nehezen, de végül ők is belejöttek és aztán fordult a kocka és már a kis csoport kérdezősködött hevesen Melindától és tőlem.

A nap zárásaként megállapítottuk, hogy melyik termékek azok, amik a leghasznosabbak és leginkább könnyen használhatóak otthon egy földi halandó számára is. Két termék nyert a lányoknál. Az egyik a kétoldalú hajvasaló, ami épp olyan jó egyenesítésére, mint göndörítésére, így merőben praktikus. A másik pedig a legfrissebb termék, amit szinte mindenki kipróbált, ez a dúsító hajegyenesítő, ami fejtőnél csodákra képes.

Hamarosan, hogy átéljétek, hogy milyen is volt a nap során a hangulat, egy videós összeállítással is jelentkezünk és reméljük, hogy legközelebb egy hasonló rendezvényre még több lányt vihetünk magunkkal.

További képeket az alábbi linken találhattok.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doppelganger 2011.07.02. 21:25:42

nem hiszem hogy a Philips örül neki, hogy a címben nem sikerül leírni helyesen a márkanevet...

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.07.02. 22:13:34

A márkában más többször csalódtam. Csak fél év után jöttek elő a hibák amit javítani már a cégnek se volt érdemes...és hosszadalmas ügyintézés után visszafizették a vételárat :(

GodMother · http://www.veszta.hu 2011.07.04. 10:12:02

Nagyon jó nap volt, örülök, hogy nyertem, és ott lehettem :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása