OurFashion

Emma Watson - A felnőtt nő

2011.július.02. 11:28

**Anna**

2 komment

Emma Watson két hét múlva véglegesen elhagyja a szerepet, amitől megváltozott az élete, hiszen kevesebb, mint 14 nap múlva a mozikba kerül a Harry Potter utolsó része. Hosszú hajától már jó ideje megvált, lassan a kislányos imidzset is ledobja, azonban szerencsére nem egyik pillanatról a másikra változik a drámák királynőjévé. Ezen apró lépések egyikének érzem ezt a csodás, romantikus, de érett divatanyagot, ami az angol Harper's Bazaar augusztusi számában valamit címlapján jelenik meg.

Személy szerint nagyon kedvelem Emmát, de ezt az erőltetett, mindenki szájába rágott felnőtté válás nekem néha sok. Ha elég jó, úgyis túl tud nőni a mindenki által ismert karakteren, nem kell ehhez rövid haj, vagy jól átgondoltan ezen cél érdekében megválasztott szerepek.

Megosztás:
2 komment

Címkék: fotó emma watson harpers bazaar

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlottes · http://charlottesbox.blogspot.com/ 2011.07.02. 11:45:04

Nekem ez a fotó sorozat nem tetszik, néhány helyen túl erőltetettnek látom a pózokat.

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.07.02. 23:31:42

A fehér ruhában lekapottak tetszenek.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása