OurFashion

Riadó: Élénk színű táskák támadása várható

2011.július.01. 14:46

fashionista

3 komment

Balenciaga, Proenza Schouler, Loewe, hogy csak pár márkát említsek azok közül, amelyek a szövegkiemelők összes színét felhasználták a táskáik tervezésekor. A trend elképesztő erővel tör be, és folytatódik 2012 nyarán is, így azt javaslom, hogy már most szerezzetek be néhány neonszínű darabot. Bízzatok bennünk: jövőre is tudjátok majd hordani.

Nektek melyik márka a kedvencetek a lentiekből?

A Balenciaga City táskákra már egy jó ideje fenem a fogam: praktikusak, ikonikusak és persze szépen kidolgozottak. Őket is elérte az élénk színek trendje, így a megszokott fekete-palackzöld-lila színeiken túl piros, napsárga és élénkkék árnyalatokat is piacra dobtak.

A híres PS1 táskáját színezte be a Proenza Schouler négyféle, csodás árnyalatba: a mandarin, a viola, a málna (velúr) és a türkiz darabok bármelyikét szívesen elfogadnám. 1595 dollárba kerülnek.

A Loewe Flamenco táskája jóval kevésbé sikerült: sem a szütyőfazon, sem pedig a színek nem tetszenek. Még a márka is elismeri, hogy ezek nem a legjobban sikerült képek a táskáról, ugyanis nem jön át a fotón a bőr kiváló minősége, sem pedig az a praktikum, hogy vállon vagy keresztben viselve is jól mutat.
Titeket meggyőztek? Adnátok neki egy esélyt?

A színes táskák trendjének nagyságát az is jól bizonyítja, hogy a szürke és fekete színek nagykövete, Alexander Wang is behódolt az irányzatnak és királykék/málna színben is tervezett táskát. Persze a kutyából nem lesz szalonna: ebben a kollekcióban is megmaradt a márkára jellemző sok fémes elem (sarokvédők, kapcsok, stb.) használata.

Marc Jacobs sem maradhat ki a körből: a 2012-es resort kollekciójában tobzódnak a színek, a kéktől kezdve a pinken és a citromsárgán át a mandarinszínig.

Forrás: Purseblog, Bagbliss

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micimacko007 2011.07.01. 16:12:14

lol ezzel is kestetek:D mar egy eve ez a trend :)

alexalovefashion · http://alexalovefashion.blogspot.com 2011.07.03. 22:29:31

gyönyörű minden, nem is tudnék választani :D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása