OurFashion

Húszcentis sarkú balettcipő a Louboutin műhelyből

2011.június.30. 15:29

fashionista

2 komment

Beyoncé videoklipje óta tudjuk, hogy a tűsarkú balettcipő fogalma igenis létezik - most viszont Christian Louboutin újabb magasságokba emelte a koncepciót (sic!) és púderszínű selyembe borította, majd Swarovski kristályokkal ékesítette alkotását.

A cipőkészítés apropója pedig az Angol Nemzeti Balett számára rendezett pénzgyűjtő aukció volt, ahol elárverezik majd ezt a műremeket - nem lepődnék meg, ha például Victoria Beckham is licitálna rá, ugyanis az ő cipőinek sarokmagasságát elnézve már csak egy húszcentis darab kell a gyűjteménye kiteljesítéséhez.

Vajon hány métert tudnátok benne haladni?

High feat: Christian Louboutin has designed a pair of eight-inch stilettos for a silent charity auction which closes at 10.30pm tonight to help raise funds for the English National Ballet

Egy táncos próbálja fel éppen:

Test run: A dancer tries on the latest pair of stilettos from Christian Louboutin, which are based on the ballet pointe shoe

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.06.30. 15:36:28

Hálistennek a hasonló fazonú cipők nem a hétköznapokra lettek tervezve. Fétiscipőként pedig nem a járás az elsődleges szempont. :)

Zója 2011.07.01. 13:32:51

Isten bocsássa meg nekem, de ha megnézzük a talprészt, eléggé igénytelen munkának tűnik. De lehet, csak a fény vissza verődése miatt tűnik olyannak.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása