OurFashion

Napi kedvenc: Csíkok a House of Holland kampányképein

2011.június.28. 14:37

*Bianka*

1 komment

Tökéletesen feldobták a napomat a House of Holland Resort 2012-es kampányképei. Vidám színék, laza, nyárias fazonok és hihetetlenül jól megkomponált fotók. Pont ez kellett most nekem. A ruhák közül szinte bármelyik csíkosat szívesen felvenném egy szellős nyári estén egy kültéri vacsorához. A kollekció neve Colors of Rainbow, amit a tervező, Henry Holland elmondása szerint főként a '90-es évek világa inspirált.

 

A képek előtt múlt héten napvilágot látott a kollekció videója is, amit Mariano Vivanco készített. A kampányképekkel ellentétben itt a hátterek is hihetetlenül intenzívek és vibrálóak. A képekbe rögtön szerelmes lettem, a videó azonban már kevésbé nyerte el a tetszésemet.

PRE COLLECTION SS12 from House of Holland on Vimeo.

Megosztás:
1 komment

Címkék: napi kedvenc house of holland

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mosolyrend 2011.06.28. 22:24:27

Képzeld pont tegnap vettem ilyen fonalat .) Hosszan van festve a szín s így majd kiad egy arányos csíkozásokat.
Bambuszból van tehát nyárra kellemes viselet lesz.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása