OurFashion

Kontraszt: Zombie Boy virágok közt

2011.június.28. 10:08

fashionista

3 komment

Rick Genest -közismertebb nevén Zombie Boy, aki Lady Gaga klipjében és Thierry Mugler kifutóján is szerepelt- agyontetovált bőrét először rémisztőnek, de vitathatatlanul karakteresnek találtam. A lenti, lengyel Fashion magazinban megjelent fotókon Mateusz Stankiewicz képein pedig ezzel a megdöbbentő, monokróm tetoválásrendszerrel alkotnak csodálatos kontrasztot a színes orgonák és rózsák, hogy egy abszurd, álomképszerű végeredményt kapjunk. Lenyűgöző, szürreális és egyedi anyag, csodás fotósorozat.

Rick Genest flower head piece

Yellow flowers fashion magazine

Yellow suit purple flowers

Képek: ViaComit

Megosztás:
3 komment

Címkék: férfi divat zombie boy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loona1989 2011.06.29. 22:53:00

OFF: csak engem zavar, hogy meg kell nyomni a tovább-ot? Olyan jó volt, amikor szépen sorban lehetett a blogon haladni.

Dr. Jula Watson 2011.06.29. 23:12:24

@Loona1989: és milyen jó volt, hogy 10 percig töltötte be a főoldalt... Na meg mennyit kellett tekerni, ha a következő cikkig akart eljutni az ember... Ehhez képest egy tovább gomb megnyomása nem lehet probléma.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása