OurFashion

Félmeztelen férfiakkal teli bejegyzés

2011.június.22. 14:10

fashionista

2 komment

Természetesen nem véletlen a hatásvadász cím, ugyanis most zajlik a 2012-es tavaszi/nyári férfikollekciók bemutatása, és az elképesztő ruhák, cipők és kiegészítők mellett szemet gyönyörködtető férfimodelleket is láthattunk. Íme egy kis válogatás a kampányokból és bemutatókból, ahol jóképű férfik hada vonult fel hiányos öltözetben:

A D&G fürdőnadrágjait mokaszinba bújt, kalapot viselő félmeztelen fiúk hada mutatta be. A fiúcspatot egyesek (konkrétan az MTV) élettelen zombihadhoz hasonlították, de szerintem a lányok többsége nem a rémülettől sikoltozna a képen látható srácok karjaiban.

A Versace kifutóján élénk színeket, igazi olaszos eleganciát és az általában oly elrettentő zokni+szandál kombinációt láthattunk. Az apró fecskefazonú fürdőnadrágok visszatérését éljenzem, de egyben felmerül a kérdés: itthon, a Balaton partján jövőre már látjuk a hipertrendi srácokat ilyenben feszíteni, vagy nem leszünk elég bátrak ehhez?

Versace 2012 18

Versace 2012 16 Versace 2012 19

A végére hagytam a legérdekesebbet: Nicola Formichetti a Mugler számára tervezett 'Brothers from Arcadia' fantázianevű kollekciójához, amelyet a görög istenek inspiráltak készült egy kampányvideó, amelynek a cenzúrázott változatának beharangozóját lentebb láthatjátok, viszont az igazi, a WWD szerint a pornó határmezsgyéjét súroló variáció majd az XTubeon lesz látható. Kíváncsi vagyok, hogy valóban polgárpukkasztó lesz-e, vagy csak egy apróság marketingérdekek miatt történő felfújásáról van szó.

photo-2

photo-1 

A bemutató ma 6-kor lesz, és a Facebookon követhető.

 

Forrás: MTV, DailyMr, Fashionista

Megosztás:
2 komment

Címkék: versace d&g férfi divat mugler

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

remy. 2011.06.23. 15:30:38

most komolyan...ki figyel itt a ruhákra???:P

@alexalovefashion: hááát igen...:D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása