OurFashion

Akció és leárazás körkép 3.

2011.június.17. 12:26

fashionista

1 komment

Tegnap este végigsétáltam a Fashion Street-Vörösmarty tér-Váci utca útvonalon, és az alábbi leárazásokra lettem figyelmes:

1. A Nauticában 30% kedvezménnyel indítanak - valamiért ez az a márka, amelynek sosem mentem még be az üzletébe. Nektek mi a tapasztalataitok? Jó cuccaik vannak, tetszenek nektek, vagy a Ti fejetekben is egy közömbös brandről van szó?

2. A Lacoste féláron kínálja a tavaszi/nyári kollekcióját: sportos pólókért, hétköznapi, kényelmes darabokért érdemes betérni.

3. A legnagyobb mértékű, akár 70% kedvezményt adó leárazást a women'secret tartja, ráadásul még nem rohamozták meg az üzletet, sokféle méretet találni, ráadásul vannak C-s melltartóik is pár modellnél még. A bugyik és melltartók mellett laza otthoni cuccokat, pizsamákat és kiegészítőket is ki lehet fogni itt nagyon kedvező áron.

4. A C&A nem százalákban, hanem forintban adta meg a kedvezményeit.

5. A Springfield féláron kínálja már a tavaszi/nyári holmijait. Ide fiúknak pólókért és rövidnadrágokért érdemes leginkább betérni, de jó farmereket is találhattok.

Megosztás:
1 komment

Címkék: sale 2011 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása