OurFashion

Lanvin Resort 2012 és gyerekkollekció

2011.június.16. 15:19

fashionista

1 komment

Fejrázó modell, fekete bubi és platinaszőke hajzuhatag, meggybordó ajkak, fekete korlát és fehér lépcsőház- címszavakban ez a Lanvin Resort kollekciójának a ruhákon túli része, ami pedig magukat a ruhákat illeti, az maga a nagyvilági mámor, a csipkegyönyör és a tolltúltengés. Hibátlan darabok: elegánsak, klasszikusak, részletgazdagok és légiesek.

Lanvin Summer Resort 2012 white

 

Lanvin Resort 2012

A Facebook oldalunkra már korábban feltettük az első képet erről az imádnivaló gyerekkollekcióról, most pedig következzen egy jóval átfogóbb szelet belőle.

A kislányruhák teljes egészében követik a Lanvintól megszokott hagyományokat követik: fodrok, anyagrétegezések, nagy gyöngyök, masnik és bájos kiscipők adják a kollekció gerincét. De persze nem (csak) emiatt olvadozok a képek láttán, hanem az imádnivalóan bájos-durcás-harsány-kacagó gyerekmodellek miatt. Szerintem példaértékűen jól összerakott kampányról és csodás ruhákról van szó - I love Lanvin és már előre irigylem Suri Cruise-t.

Lanvin children collection resort 2012

Lanvin Summer Resort 2012 beige

Lanvin Spring Summer Resort 2012 collection kids

Lanvin Resort kids

Lanvin Resort 2012 children

Lanvin children collection balloons

Képek: Stylefrizz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.06.18. 00:24:11

Nos, igen. Nem utasítanám vissza. Bár az Intersparból kinéznének ilyen öltözékben.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása