OurFashion

5 Reese Witherspoon film emlékezetes jelmezekkel

2011.június.15. 14:09

fashionista

2 komment

5. Nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem a Vizet az elefántnak (Water for Elephants) című filmet, amelyben Reese Robert Pattinson oldalán tündököl, de a csodás sminkje, platinaszőke haja és persze az elképesztően jól tervezett, a régi, glamúros Hollywoodot idéző jelmezek miatt itt a helye a listán. A ceruzaszoknyák, alakot kiemelő ruhák és szép dekoltázsívek filmje volt ez - aki pedig látta, mesélje el, hogy valóban olyan rossz-e, mint amilyennek az előzetese alapján tűnt.

4. A Home Sweet Alabama (magyarul a borzasztó Mindenütt nő címet viseli) nem csak a fülbemászó dal, hanem a jelmezek miatt is emlékezetes Reese karrierjében: a nagymenő divattervező karakter ruhái éles kontrasztként jelennek meg a kisvárosi közegben.

3. June Carter szerepe a Walk the Line (A nyughatatlan című filmben) tökéletes volt Reese számára: színészi kihívás, remek stáb és jó forgatókönyv. A divatmániásoknak pedig a vintage ruhák és az elegáns szabásvonalak adtak extra érdekességet a filmhez.

2. A Kegyetlen játékokban (Cruel Intensions) rózsaszín, babakék és egyéb pasztellárnyalatok hangsúlyozták szerepének kislányos, ártatlan és naiv tulajdonságait. A frizurája is ezt erősítette: fonatok és copfba kötött haj volt Anette Hargrove jelképe.

1. Nem kell agysebésznek lenni, hogy kitaláljátok, Reese melyik filmjének jelmezei a legemlékezetesebbek: hát persze, hogy a Doktor Szöszi (Legally Blonde) a nyertes! Giccses, csillogó, strasszos cucccok, tűsarkú cipellők, cukorkaszínek és persze rengeteg harsány pink: mintha Barbie kiszabadult volna a plasztikrengetegből. A film -a Spinédzserek/Clueless mellett- beírta magát a divattörténelembe.

Nektek melyik a kedvenc Reese Witherspoon filmetek?

Képek: MTV

Megosztás:
2 komment

Címkék: reese witherspoon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.06.15. 14:31:47

A Mindenütt nőt és a Kegyetlen játékokat szeretem. A Doktor szöszi bájosan bugyuta, a másik két itt felsorolt filmet nem láttam.

alexalovefashion · http://alexalovefashion.blogspot.com 2011.06.15. 14:53:22

Kegyetlen játékok, Tini boszi és a Mindenütt nő a kedvenceim Reesetől. Az egyik legjobb színésznő, zseniális mennyi arca van...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása