OurFashion

Tom Ford ismét belehúzott

2011.június.12. 10:30

*Bianka*

0 komment

Tom Ford tehetségébe egyre inkább beleszeretek. Nem csak abba amit csinál, hanem abba ahogy. Talán az egyik legstílusosabb férfi most a divatiparban. Amint meglátom egy új munkáját, egyre inkább bánom, hogy még mindig nem láttam az Oscar díjra jelölt filmjét A Single Man-t, hiszen Tom rendezőként is igen sikeres.

Most azonban nem a fimre kell koncentrálnunk, hanem két új kollekcióra is. Az első a 2011-2012-es őszi-téli női kollekció, amiről egy videó lookbook-ot adott ki a tervező. A márka második női kollekcióját már nem csak direkt boltokban lehet megvásárolni, így Magyarországon is kapható lesz ez a kollekció a nyár derekán nyíló Andrássy úti Capsula Multibrand Store-ban.

 

A második újdonság Ford legfrissebb beauty kollekciója. Tom már a Gucciban töltött évei alatt nagyon vágyott egy olyan széles palettájú szépségápolási kollekcióra, ahol szinte a szivárvány minden színével kiszolgálja a női szépséget. Ez most végre sikerült. A képeken a tervező Tom mellett Lara Stone szerepel:

 

 

Szóval egy fantasztikus tehetségű tervező, aki egy igen sikeres filmrendező is, és még a plakátokon is istenien néz ki. Mi kell még?

Forrás: WWD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása