OurFashion

Twin Peaks inspirálta divatanyag az ausztrál Vogue-ban

2011.június.09. 12:27

*Bianka*

6 komment

Amikor az első képet megláttam a divatanyagból, akkor azt hittem, hogy a Fahrenheit 451 című film inspirálta a sorozatot, hamar kiderült azonban, hogy egy hasonlóan kultikus film a Twin Peaks volt a kiindulási pont. A sportosan elegáns retro stílust az ausztrál divatszerkesztő Meg Gray álmodta meg. Ő az a stylist és szerkesztő akinek mostanában egyáltalán nem tudok csalódni a frissen készített anyagaiban. Az egymáshoz tökéletesen passzoló modellek pedig Emilia Scuza és Melissa Johannsen volt. A színek, a kabátok, a hajak és a sminkek is teljesen elvarázsoltak...

 

 

Megosztás:
6 komment

Címkék: twin peaks vogue vogue austral

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fénycsepp 2011.06.09. 20:47:10

szegények....frissen a lobotómiáról?

Félre a viccet, semit lynch-es hangulata nincs a fotóknak. ez itt, kérem, egy mésik pszichotriller, A halott mmanöneken kirándulása című.

proto-n 2011.06.09. 20:54:08

miért élieneket öltöztetnek be?

nekem sem volt semmiféle twinpeaks utánzérzésem a képeket nézve
meg amúgy nem is nagyon tetszenek, de ez főleg ezeknek a fura nagyhajú lényeknek a hibája szvsz

ladytron 2011.06.09. 22:45:36

nem csoda, hogy semmi lynches érzésetek nincs.
ne haragudj, kedves Bianka, nem kötekedni akarok. csak megjegyzem, hogy nem a twin pixre épül az egész divatanyag. minden oldalon ott van egy-egy film, vagy sorozat neve a leírások felett: Spellbound, Primetime, Lake Placid, A Road Less Travelled stb.

egyébként csodás erejű képek :)

ladytron 2011.06.09. 22:50:31

nem csoda, hogy semmi lynches érzésetek nincs.
ne haragudj, kedves Bianka, nem kötekedni akarok. csak megjegyzem, hogy nem a twin peaksre épül az egész divatanyag. minden oldalon ott van egy-egy film, vagy sorozat neve a leírások felett: Spellbound, Primetime, Lake Placid, A Road Less Travelled stb.

egyébként csodás erejű képek :)

Bibi01 2011.06.10. 08:03:08

Kis jóindulattal sincs semmi köze a twin peakshez, amikor a címet olvastam és még nem láttam a képeket biztosra vettem, hogy minden nőnek vörös a szája és hófehér az arca, linch bácsi azt szereti nagyon, ez ha már film, inkább valami korai Bond film.

Kremyy 2011.06.10. 08:49:38

Felettebb már leírták a problémát,másrészt a Twin Peaks nem film,hanem sorozat...
Nem akarok kötekedni,csak ha már megírjátok az igen rövid cikket,ennyinek utána lehetne nézni.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása