OurFashion

Örök aduász: a hófehér fürdőruha arany kiegészítőkkel

2011.június.07. 12:54

*Bianka*

1 komment

Az idei év legszebb fürdőruhás editorialját készítette el Greg Kadel az olasz Voguenak. A modell Michaela Kocianova, akit Elizabeth Sulcer öltöztetett. A fotósorozat központjában a méltán imádott hófehér bikini áll, amit bármikor bevethetünk hiszen évtizedtől, kontinenstől és egyéb általános befolyásoló tényezőktől függetlenül, mindig trendi és hihetetlenül szexi is. A letisztult fehér fürdőruhát az eltúlzott méretű kiegészítők, főként ékszerek törik meg és állítják kontrasztba.

Szerintem az összes kép fantasztikus, én bármelyik összeállítást felvenném egy nagyon burzsuj tengerpartra egy öt csillagos szálloda teraszára. De mivel valószínűleg idén 3, vagy maximum 4 csillagnál följebb nem jutok, így csak egy újabb fehér fürdőruhát fogok beszerezni...

Képek forrása: Fashiongonerogue

Megosztás:
1 komment

Címkék: fürdőruha

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

holdraforgo 2011.06.08. 20:56:29

Hát ez az egész sorozat gyönyörű az elejétől a végéig (pont)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása