OurFashion

Vélemény rovat: Lakatos Márk - Ke tal?

2011.június.05. 09:33

*Bianka*

4 komment

Rovatunkban Lakatos Márk számol be Fluorita Lux születéséről:
 
 
Az ötlet egy óriási party után született a Vak Póni nevű budapesti műintézményben. Olyan elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy magyar előadó dalát akkor több, mint 7.000.000 ember letöltötte, hogy már fordítottam is arra a nyelvre, amit a magyar után a legjobban beszélek. A többiek rögtön énekelték utánam.
Arra gondoltam, hogy ez spanyolul még több emberhez eljuthat, hiszen többszáz millió ember anyanyelve spanyol, illetve California és Florida utcáin lassan már több spanyol szó halltszik, mint angol.
 
 
A cél egy gag, egy paródia készítése volt, ami nem annyira magát Fluor Tomit figurássza ki, hanem ezt a Lego, electro őrületet. A Lego minden gyerek életében fontos szerepet játszik, akár fiú akár lány. Nem véletlen, hogy a street és a party kultúra divatikonjává vált. A lego színes, a Lego szexi, a Lego egy kicsit fétis is. Persze, hogy folyamatosan felbukkan még a legnagyobb divatházak kollekcióiban is...legalább a színeiben. Hát ezért örültem Redaster Ákos őrült Lego díszeinek és Schilling Kolos propeller kalapjának. Mert vicces, mert őrült, mert provokatív. Mint a divat is, legalábbis az a divat, amit én szeretek.
 
 
Fluor Tomi nem tudott a klip készítéséről, de remélem, hogy nem lesz ellenére az, hogy a spanyol ajkú közönség számára is élvezhető lesz a slágere. Tehát... Ke tal? Ke tal? Ke tal?
 
 
Fotó credit: Barnie Rap
Kiadó: Illego Records

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gerabera 2011.06.05. 10:19:42

ez a márk nem komplett, de jó értelembe nem :D szerintem nagyon kúl lett a videó, főleg az elején a dog. az a baj, hogy ebben az országban sok ember nem fogja érteni, mit is akar üzenni ezzel a videóval. remélem a köv. fábry showban már ő lesz és nem a fluor XD

ildsisy 2011.06.07. 07:52:32

Szerintem egyáltalán nem volt rossz a klipp, este láttam a TV-ben. Manapság ilyen őrült-vagány klipp kell a világban (néha). Ez valami: új! Nekem tetszett!

sziporkah 2011.06.20. 13:14:38

nos, én eleve utálom a Mizu őrületet,szóval édes mindegy, ki dolgozza fel, és milyen nyelven.
de a legszebb mégis az,-a poszt írója szerint-hogy a videó a spanyol ajkú közönségnek szól. akkor viszont tanácsosabb lenne a Ke Tal -t Que tal?-nak írni.
mindegy, Lakatos Márk szerintem saját magát minősíti.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása