OurFashion

Sminkújdonságok: Dior & Chanel

2011.június.05. 07:49

fashionista

1 komment

Egyszer majd megszámolom, hogy mennyi sminkcuccom van és abban bízok, hogy a döbbenetes szám láttán majd Ti beszéltek le róla, hogy újabb és újabb arcpírokat, szemfestékeket, rúzsokat és szájfényeket szerezzek be magamnak.

Most például mindössze egy hajszálnyira vagyok attól, hogy megkérjem Annát, hogy vegye meg nekem ezt a csodás, pink és kék Lady Dior táskával díszített Dior palettát, ami csak a Selfridgesben lesz majd kapható júliustól:

A másik álmom a Chanel őszi kollekciójának a középső, Peridot nevű körömlakkja - irizáló, sárgás-zöldes-szürke színű csoda. A szemfestékekre most kevésbé vágyom, kísértetiesen hasonlítanak a Giorgio Armani Eyes to Killekre... 

 

Képek: British Beauty Blogger

Megosztás:
1 komment

Címkék: beauty chanel dior 2011 tél 2011 ősz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.06.06. 10:50:45

A Dior paletta elképesztő! Mondjuk nekem nem szabad megvenni ilyeneket, mert annyira jól néz ki, hogy tuti sajnálám használni. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása