OurFashion

Videotéka hétvégére

2011.június.03. 11:37

fashionista

1 komment

Kampányvideók százai árasztják el a YouTube-ot minden nap, úgyhogy következzen egy kis összefoglaló a legfrissebbekből, hogy jól induljon a hétvége.

1. Szó bennakad, hang fennakad - íme Lakatos Márk elképesztően őrült ötlete: spanyolul dolgozta fel Fluor Tomi Mizu című, örökbecsű slágerét. Imádom a többszörös Fashion Awards díjnyertes stylist humorát: jó szórakozást mindenkinek!

2. Az új, elképesztően jól megtervezett Mercedes A osztályt Jessica Stam reklámozza. A Terry Richardson által készített kisfilmben a modell tűsarkúban és Giles Deacon for Emanuel Ungaro ruhában rohangál, majd vonaglik az autón.

3. Leighton Meester a főszereplője a Vera Wang új, Lovestruck nevű parfümjének, melynek reklámfilmje teljesen irreális helyzetet mutat be: a színésznő a tűzlépcsőn türelmetlenül ácsorogva, fényes nappal estélyit viselve várja, hogy a szexi lovagja egy csokor virágot vigyen neki. (Szegény Leightont azért nem irigylem: novemberben zajlott a forgatás New Yorkban, akol az egész stáb kabátban fagyoskodott a hűvös időjárás miatt, csak ő viselt ilyen lenge ruhát.)

4. Jessica Biel és Pharell Williams főszereplésével készült el a Revlon új szempillaspiráljának reklámja. A dolog érdekessége, hogy a videó fekete-fehér, egészen film noir hangulatú, és sokkal jobban hasonlít egy parfümreklámra vagy videoklipre, mint egy sminkhirdetésre.

Forrás: Sassybella, Kiss&Make up

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aradikatta 2011.06.03. 14:09:47

Vera Wang - Lovestruck , nem irrealis helyzet, hanem a Pretty woman, nekem tetszik :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása