OurFashion

Napi kedvenc: fekete-fehér SZGM lovak

2011.május.27. 14:35

*Bianka*

2 komment

Mai hír, hogy fekete-fehér kiadásban is kapható a Je Suis Belle idei tavaszi-nyári kollekciójának egyik legmeghatározóbb lovas anyaga. A fotónyomott anyagon Szőke Gábor Miklós fa lovai szerepelnek. Az élénk narancs és kék színek ellentételezéseként a kollekcióban fekete-fehér tónusban is megtalálhatóak a ruhák. Nektek melyik tetszik a színes vagy a fekete-fehér?

Az én kedvencem a legelső fazonból a fekete-fehér, úgyhogy a mai nyílt napra már nem csak a frissen debütált férfi kollekció miatt nézek majd be...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeerWoman 2011.05.27. 17:58:58

De durva, ezek a pacik a Festetics kastély parkjában vannak felállítva! (Keszthelyről írok:))

holdraforgo 2011.05.28. 15:28:18

Szerintem a ruhák nagyon klasszak, nagyon hordhatóak. Mindkét színkombináció jól sikerült, de azért a kék-piros a bátrabbaké. A cipő-ruha párosítás nem az igazi (a rojtosokra gondolok). Én ezeket a cipőket más ruhákkal képzelném el.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása