OurFashion

Ki volt a legjobban öltözött a Billboard díjátadón?

2011.május.24. 12:36

fashionista

3 komment

A Billboard zenei díjátadón a hírességek nagy kedvence a kivágásokkal díszített ruha volt: Selena Gomez Dolce&Gabbana ruhájáról például ódákat zengett a szaksajtó. Nekem egyre szimpatikusabb ez a lány, mindig irigylésre méltóan elegánsan öltözik fel (nézzétek meg két szettjét ITT). Nicki Minaj csak arra való, hogy kinevessük, a Mark Fast kezeslábasa és a babarózsaszín haja is a vicc kategóriába tartozik nálam. Fergie kócos hajat és egy kivágott Hervé Léger ruhát választott az alkalomra. Az elképesztően magas platformtalpú cipője mellé egy Alexander McQueen borítéktáskával dobta fel a szettjét. Ke$ha mind kócosságban, mind pedig füstös sminkben túlszárnyalta Fergie-t, de a ruhája (Jad Ghandour) nekem túl sok: túl csillogó, túl sokk tüll és túl sok kivágás van rajta.

Sok híresség a már jól bevált flitterek mellett döntött: Michelle Williams mellett Justin Bieber (DSquared2-ben) is a csillogást választotta. Taylor Swift viszont mintha túlöltözte volna az alkalmat: a földig érő Elie Saab ruhája akár az Oscar gálára is megfelelt volna.

A hosszú ujjú miniruhákat + Louboutin cipőket viselő sztárok közül nálam Kylie Minogue fekete Alexander McQueenje vitte el a pálmát, Keri Hilson Rachel Roy ruhájának csak a fazonja tetszett, viszont sem a szín, sem pedig a hozzá párosított színes öv nem jött be igazán. Beyoncé egy ékkövekkel díszített fekete Lanvint és kígyóbőr cipőt választott az alkalomra.

Nektek melyik sztár ruhája tetszik a legjobban?

Képek: MTV

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ibiza Hippie · http://shoesaremyloves.blog.hu/ 2011.05.24. 12:58:56

Michelle Williams.
Ke$ha pedig nagyon nagydarab lett..

Dr. Jula Watson 2011.05.24. 16:35:29

Nekem tetszik Keri Hilson ruhája, a színe meg követi a divatot. Kár, hogy a haja szőke hozzá. Beyoncé is meglepően finoman elegáns most.

Eki 2011.05.25. 11:18:31

Beyoncé a legjobb. A többi nagyrészt botrányosan semmilyen vagy ronda.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása