OurFashion

A telefonapplikáció, ami sminkre int!

2011.május.24. 10:00

*Bianka*

1 komment

Már tegnap reggel mondtam a kocsiban a Melindának, hogy fogok írni egy posztot arról, hogy van-e értelme ennek a rengeteg divattal és sminktermékekkel foglalkozó okostelefon applikációnak. Hétvégén már letöltöttem pár programot, hogy neki álljak a tesztelésnek és természetesen mindegyiknél engedélyeztem mindent, még azt is tudják éppen hol járok. Arra viszont nem számítottam, hogy ma reggel egy ilyen sms-re ébredek:

Végülis fontos tudni, hogy mivel kezdjem a napot. Egy korrektor senkinek sem árt, főleg nem 8:15 perckor. Ezekután úgy gondoltam lássuk mit tud az applikáció.

Pozitív csalódás ért ugyanis viszonylag hasznos tippeket ad arra, hogyan is tökéletesíthetjük a sminkünket az YSL Touche Éclat-tal. Három különböző területből választhatunk: felfrissíthetjük a szemünket, a szánkat, és az arcvonásainkat. A lépésről lépésre lapozható technikák végén pedig mindig egy nagyon elégedett mosolygós nő köszön el tőlünk:

Szerintetek van értelme a divattal kapcsolatos telefonapplikációknak? Adnátok ki értük pénzt vagy esetleg még az ingyeneseket sem töltitek le?

Van kedvenc telefonos programotok?

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeSuisDanii (törölt) 2011.05.24. 11:29:07

Kicsit feleslegesnek érzem. Én a fitnesz programokat töltöm le mindig, de még egyszer sem tornáztam az alapján. :) Viszont most örömmel tölt el, hogy én eddig is hasonlóan használtam az Touche Éclat-ot. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása