OurFashion

Védd a tengert!

2011.május.23. 12:44

**Anna**

1 komment

A Selfridges egyik szegletében kellemes meglepetésekre bukkanhat a látogató, majdnem minden látogatás alkalmával valamilyen új, mini kiállítás teszi még élvezetesebbé a vásárlást. Tavaly nyáron Vivienne Westwood válogatottan őrült cipő kreálmányait vehettük közelebbről szemügyre, most a Project Ocean keretében állították ki többek között McQueen, Gareth Pugh és Hussein Chalayan egy-egy jelentősebb alkotását. Olyan ruhák kerültek az üveglapok mögé, melyeket a viz alatti világ állatai, formái, textúrái inspiráltak. Minden öltözék a tenger bizonyos részét, vagy élőlényét hivatott képviselni, igy Sandra Backlund origami ruhája, vagy Iris van Herpen alkotása a természet által alkotott tökéletes szimmetriát fordítja le a divat nyelvére.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.05.23. 15:13:39

Igazán különleges műalkotások! Csodálatos lehet egy tervezőnek átélni azt, hogy papírra vetett tervei testet öltenek, megvalósulnak. Szívesen megnézném/megérinteném/felpróbálnám ezeket a kreációkat. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása