OurFashion

Julia Roberts és Tom Hanks a W Magazinban

2011.május.16. 09:34

*Bianka*

3 komment

Sajnos egyre kevesebb nyomtatott magazint veszek meg. Gyakran már csak akkor vásárolok valamit, ha limitált szériás vagy valami különleges lapszám. A júniusi W Magazin címlapja azonban annyira tetszik, hogy muszáj lesz beszereznem. Julia Roberts és Tom Hanks annyira jól néz ki, hogy rögtön gondoltam, hogy Mario Sorrenti készítette a címlap fotót, aminek a hangulata teljesen passzol a fotós stílusához:

W June 2011 Julia Roberts & Tom Hanks by Mario Sorrenti

A címlap és belső anyag oka természetesen a két színész közös új filmje, a Larry Crowne volt. A belső fotókon Julia Versace, Valentino és Giorgio Armani,  míg Tom Zegna és Tom Ford ruhákat viselt.  A sorozat hangulata szerintem fantasztikus, a két színész gyönyörű együtt és jó értelembe vett igazi húsvér emberek, akik már kellettek egy címlapra. 



Megosztás:
3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.05.16. 10:37:52

Nagyon jó képek. Tényleg jó látni, hogy igazi emberek vannak a képeken és nem divat-droidok. Szerintem az emberek többsége jobban tud velük -mármint az igaziakkal- azonosulni.

Egyébként szép napot és hetet mindenkinek! :)

TinaKrisz 2011.09.18. 20:54:34

De jó lenne többször látni ilyen "nagyokat" címlapon!Hamarabb megvenném...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása