OurFashion

Trendfigyelő: Kék minták

2011.május.12. 11:02

fashionista

2 komment

Amikor feltűntek az első, kínai porcelánvázák nyomatát idéző kék-fehér mintés darabok a Rodarte és Peter Pilotto kifutóján, majd elárasztották a középkategóriás üzleteket is a változatosabbnál változatosabb minták ebben a színkombinációban, már sejteni lehetett, hogy a tavalyi matrózőrületnek a csíkjait ez a trend fogja felváltani. Több üzletben is belefutottam a trendebe, és egyre jobban tetszik és noha a Rodartéhoz hasonló mintát (első sor, első kép) még nem találtam, a második sor első ruhájához hasonló kapható a H&M-ben nagyon baráti áron - erősen gondolkodom, hogy az haza akar jönni velem hamarosan.

Nektek van kék-fehér mintás holmitok?

Képek: Refinery 29

Megosztás:
2 komment

Címkék: trend 2011 tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.05.12. 11:36:42

Még nincsen ilyen ruhadarabom, de van egy olyan érzésem, hogy nem sokáig tart ez az állapot. :)

pottyosgaloca 2011.05.12. 13:00:38

Talán kissé túlzásba is vittem már a kék-fehér felsők,ruhák,szoknyák mennyiségét az utóbbi években :)) nagy kedvencem lett a kék mostanság
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása