OurFashion

Karl Lagerfeld új filmjének trailere

2011.május.06. 22:38

*Bianka*

4 komment

Lagerfeld új 30 perces filmjét a Cruise kollekció május 9.-i showján vetítik le, a földi halandók pedig május 10.-től láthatják a Chanel weboldalán. A tavalyi kisfilm, amit Saint Tropez-ba mutatott be a tervező annyira tetszett, hogy már előre kineveztem örök kedvencnek. Nem lesz könnyű megtartania azonban az első helyet, hiszen az idei filmben olyan sztárok szerepelnek, mint Freja Beja Erichsen, Kristen McMenamy, Mark Vandaloo és természetesen a kihagyhatatlan Baptiste Giabiconi .

Karl így foglalta össze a The Tale of Fairy nevű rövidfilmjét a Chanel sajtóoldalán:

" Ez a film egy üzenet a gazdagoknak. Üzenet arról, hogy a pénz meggondolatlan és féktelen használata erőszakhoz és az érzések elvesztéséhez vezet."

Én nagyon kíváncsian várom a teljes filmet, már csak azért is, mert Kristen olyan karakteresen játszik a trailerben, hogy szinte kiráz a hideg, szenzációs alakítás lesz az már előre látszik. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aradikatta 2011.05.07. 01:11:44

Olyan, mint egy rossz pornofilm eleje. :D

Reterro 2011.05.07. 12:35:09

Benne lehetne Sorokko, ő nem csak érti a szakmát, hanem még jó nő is volt egykoron

erotikaafilmekben.blog.hu/2011/05/07/tatiana_sorokko_click_sex_lies_amp_politics_1997

elef 2011.05.07. 13:58:08

Hát ez nagyon gyenge.
Lagerfeld meg persze éhen halna, ha a gazdagok nem használnák a pénzüket meggondolatlanul és féktelenül... mondjuk jobb is lenne mindenkinek.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása