OurFashion

Borulj csíkokba, mint Mihalik Enikő!

2011.május.06. 10:38

*Bianka*

8 komment

Mihalik Enikő lett a közkedvelt spanyol márka a Mango új Color and Stripes kampányának reklámarca. A híres magyar modell végre olyan ruhákban pózol, amit mi is be tudunk szerezni. Lássuk, hogy mennyiért:

Kétség nem fér hozzá, Enikőn sokkal jobban néznek ki a cuccok, mint az egyszerű katalógus képeken. Ettől függetlenül ti szeretnétek beszerezni valamit az élénk színek trendjének behódoló csíkos Mango kollekcióból?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esikazemese 2011.05.06. 11:01:11

nem szeretem Enikőt, szerintem ő a legcsúnyább az összes magyar modell közül. Na mindegy.
Nem fogtak meg a ruhák sem, az egyetlen darab az első leopárd mintás táska, ami meg nevetségesen drága. Márpedig a Mango-ban már csak a minőség silánysága miatt sem fizetnék ennyit semmiért.

GodMother · http://www.veszta.hu 2011.05.06. 11:04:43

Enikőn jól áll ez a ruha, de a 2. képen már... meg a narancs-piros amúgy se az én színem.

A második képen lévő szandi nagyon nagyon tetszik. Annak nem tudjátok véletlenül az árát? És nálunk is kapható? :)

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.05.06. 11:17:34

Egyedül a leopárdmintás táska tetszik, de én is nevetségesen drágának tartom. Inkább varrok magamnak egyet, egy olyat, amibe fér is valami. Persze ha hozzámvágnák elkapnám. :)

Ibiza Hippie · http://shoesaremyloves.blog.hu/ 2011.05.06. 11:30:31

Mindkét ruha tulajdonképpen csak egy zsák - mintás anyagból összerakva. Enikőn tényleg jól állnak (mondjuk inkább csak az 1.), de az sem a ruhának köszönhető, hanem a Photoshopnak, meg annak, hogy néhány helyen összefogták, hogy nézzen is ki valahogy.

Az első hozzászólóval meg teljesen egyetértek, nekem se jön be túlzottan a legtöbb Mango ruha minősége. (Lehet, hogy csak nekem nem volt eddig szerencsém azzal a 2 farmerrel meg vagy 6-7 felsővel, nem tudom...)

JeSuisDanii (törölt) 2011.05.06. 11:53:31

Szerintem Enikő igenis szép! :) Viszont ezek a képek gázak... ( Mi történt a hajával? Olyan fura... Első képen még Photoshopoltak is valamit a hajával, amitől kicsit olyan mintha kopaszodna... )
Amúgy a Zarában is hasonlóan borzalmas az idei kollekció... Utáltam mindig is a strandos, tengerészes cuccokat... Ezek szerint a spanyolok még nem unták meg. :)

Jizzler 2011.05.06. 23:21:26

@esikazemese: totálisan egyetérek minden szavaddal.

esikazemese 2011.05.06. 23:27:08

@magdalena.w: ha gyártasz ilyet, légyszi szólj, hogy mennyiért kapható!! ;)

esikazemese 2011.05.06. 23:30:30

@Ibiza Hippie: én nem szeretem a műszálas anyagokat amit legtöbbször használnak, meg a lehelletvékonyakat, ami két mosás után szétszakad. De a farmerom nekem is nagyon kényelmes és nem is kopott egyáltalán, az talán kivétel.
Akiket ismerek mind panaszkodtak hogy 2 hónap (de volt 2 hét is) után szétszkadt a táska amit a Mango-ban vettek, és rajtam is szétszakadt egy blúz a második alkalommal :D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása