OurFashion

Fashion Awards 2011: Az év modellje jelöltek

2011.május.04. 10:02

*Bianka*

2 komment

Idén több különleges dolog is történik a Fashion Awards díj körül. Az első az, hogy a shortlist-es jelölteket idén először egy exluzív sajtótájékoztatón leplezik le május 17-én és ott hallhatunk először az Év fiatal divattervezője pályázatról is.

A második különleges dolog, hogy idén nem csak női kategóriában osztják ki az év modellje díjat, hanem a férfi kategóriában is. És, hogy mégis ki osztja ki ezt a díjat? Az OurFashion bloggerei, akik nagy megtiszteltetésnek tartják a felkérést.

Mivel ez a kategória a mi nevünkhöz kötődik idén, ezért ezt az egy shortlistet megosztjuk veletek, csak itt a mi blogunkon!

AZ ÉV MODELLJE NŐI KATEGÓRIA:

1. Vanessa - Attractive Models

2. Palvin Barbara - Icon Models

3. Srej Zsófi - Icon Models

AZ ÉV MODELLJE FÉRFI KATEGÓRIA:

1. Fehér Balázs

2. Veréb Viktor - Art models

3. Szabó Csaba - Art Models

A gála idén május 26-án kerül megrendezésre, amiről természetesen a blogon is beszámolunk majd, különös figyelmet fordítva az általunk "menedzselt" kategóriára.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.05.05. 20:49:47

a 3. és a 4. betöltötte már a 12 évet?

cookie55 2011.05.18. 17:15:10

Modelleknél Palvin Barbinak es Veréb Viktornak adnám ;)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása