OurFashion

Emporio Armani Diamonds Summer

2011.május.04. 10:15

fashionista

0 komment

Bármilyen rossz időre is ébredtünk ma, már csak 1 hónap, és hivatalosan is itt a nyár! Barnulhatunk, nyaralhatunk, lenge ruhákban és sortokban mászkálhatunk - arról nem is beszélve, hogy bátran festhetjük bronzszínűre az arcunkat és korallszínűre a körmünket. Sőt, egyre több illat kényeztet minket nyári kiadással is: például az Emporio Armani Diamonds a nyár tiszteletére jeges türkizbe öltözött, és még izgalmasabb összetétellel (a női illaban például fagyott málna és alma sorbet, a férfiban pedig friss menta és jeges citrom is lesz) jelentkezett.

A női parfüm 100 ml-es változatban,  16.500 forintos áron, a férfi pedig 75ml-es változatban 14.600 forintért lesz kapható a Müller drogériákban.

Ti szeretitek a nyári, limitált kiadású parfümvariánsokat?

A képeket és az információkat köszönjük a L'orealnak.

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty parfüm armani emporio armani

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása