OurFashion

Tapétaruhák

2011.május.02. 15:37

fashionista

4 komment

Így kell tapétát reklámozni (legalábbis ha én vagyok a célcsoport): a legújabb, virágos kollekció előtt tapétából hajtogatott ruhában pózoló modellekkel. Bár szerintem ez már a művészet kategóriába tartozik, hiszen mind a tapéták csodás színei, aprólékosan kidolgozott illusztrációi, mind pedig a belőlük megalkotott ruhák egy magasabb színvonalat jelenítenek meg.

A kedvencem a második kép: ha nem tudnám, hogy tapétából készült, simán elhinném, hogy egy vezető divatház couture kollekciójának egy darabja.

Tulips wallpaper

Flowers wallpaper dress

Black wallpaper flowers

Roses on Black background wallpaper

Green flowers wallpaper

Forrás: StyleFrizz

Megosztás:
4 komment

Címkék: érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.05.02. 20:58:27

A tulipános király. Hollandiában kötelező népviselet.

Ladida 2011.05.02. 22:06:01

A forrás megjelölés errefelé nem divat??? Az eredeti editorial a FINANCIAL TIMES (komolyan) superior interiors nevű magazinjában jelent meg április 16-án. A lap saját divatanyagaként. Financial Times...

penelope garcia 2011.05.02. 22:29:27

Ó, istenem. A ruhákat nem is láttam, csak a szerencsétlen tüdővészes küllemű lánykát. 100 évvel ezelőtt egy ilyen sminkkel mindenki tbc-snek tippelte volna.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2011.05.03. 08:23:05

@Ladida: ott van a bejegyzés legalján a forrás :) Én a StyleFrizzen láttam róla egy cikket, onnan is vannak a képek, így ezt jelöltem.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása