OurFashion

Ourstyle Pop-up Store a Coinban

2011.április.29. 15:52

fashionista

2 komment

Tegnap nyitott meg, és szombat este 8 óráigvárja a vásárlókat a Coinban az OurStyle Pop-up Store, ahol magyar tervezők (Annaeva, TothBori, Mojzes Dóra, Abodi Dóra, Lokalwear, Vágó Réka, stb) csodás tavaszi-nyári ruhái közül válogathattok. Az itthon is egyre divatosabb pop-up store koncepció lényege, hogy a mindössze néhány napra megnyitó üzlet olyan kínálattal jelentkezzen, amely bemutatja a fiatal magyar tervezőgeneráció legújabb darabjait, és emellett egyéb programokkal (stylistok, sminksarok) is szórakoztassák a látogatókat.

A megnyitó sajtóeseményen mi is ott voltunk tegnap és bevallom hősiesen, egy kisebb vagyont tudtam volna elverni. A kedvenceim a lenti képeken (elnézést a minőségért, de telefonnal fotóztam) látható darabok:
-Lokalwear fülbevaló-újdonság, hogy már kék színben is kaphatóak
-Dora Abodi táskák és Annaeva karkötők
-Reka Vago Loveletter borítéktáska
-RekaVago cipő és egy másik, színjátszós Dora Abodi táska
-Nanushka nyári ruha
-BÁRMI Mojzes Dóra tavaszi kollekciójából.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.04.29. 17:22:06

Hmmm, arra az Abodi táskára nem is emlékszem. Mehetek vissza megint, egy Souffle felső úgyis megfogott :)

styal 2011.05.17. 21:37:46

Reka Vago Loveletter borítéktáska nekem is nagyon tetszett. Viszont a fogadtatás nem. A megnyitón nem voltam, de másnap benéztem és az ott lévő eladó mindennel el volt foglalva csak azzal nem, hogy velem és a többi érdeklődővel foglalkozzon. Mi meg nem zavartuk netezés közben, pedig lett volna pár darabról kérdésem. Csak körbenéztünk és mindenki elment akkor vásárlás és minden egyéb nélkül... :(
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása