OurFashion

Egy szerelem, ami sosem okoz csalódást

2011.április.22. 12:42

*Bianka*

0 komment

A Proenza Schouler olyan hű társ, akibe ha beleszeretsz sosem okoz csalódást. Sőt, izgatottan várhatod milyen új meglepetéssel áll elő az egyes szezonok kezdetén. Azt hiszem akik régóta olvassák ezt a blogot, pontosan tudják, hogy a Proenza tervezőpárosa az, akinél kegyetlenül elfogult vagyok és szinte sosem szidom őket.

Most sem tudom. Ez az elfogult szeretet nem azt jelenti, hogy minden egyes darabjukat bármikor felvenném. Talán a márka nem is annyira passzol az én személyes stílusomhoz. Az imádat oka az, hogy egy kifinomult és következetes tervezőpárosról van szó, akik tökéletesen megalkották saját stílusukat, ami mára már a névjegyüké fejlődött. Az igazi divatrajongók ugyanolyan hamar felismernek egy Proenza Schouler táskát, mint egy LV Speedyt vagy egy Hermés Kelly bag-et. A fazonok nem mindig azonosak, de a színvilág, az anyaghasználat viszont azonnal felismerhető.

Következzenek most a 2011/2012-es őszi-téli kiegészítők, amiből egy "téli szandált" és egy fekete nyakláncot habozás nélkül elfogadnék.

Fotók forrása: Style.com

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása