OurFashion

Embercserék és lefejezések a nagy divatházaknál

2011.április.21. 18:40

fashionista

1 komment

1. Minden a Galliano botránnyal kezdődött (cikkek az előzményekről ITT, ITT és ITT), ugyanis amióta Johnt kirúgták, naponta röppennek fel találgatások arról, hogy ki veszi át a tervezőzseni helyét a Diornál. Jelenleg 6 esélyesről cikkez a The Cut a WWD-re hivatkozva: Riccardo Tisci (korábban már szóltak arról híradások, hogy őt választották, de azok tévesnek bizonyultak), Prabal Gurung, Tom Ford, Alber Elbaz, Sarah Burton és Olivier Theyskens (a képen sorrendben), de Hedi Slimane-t és Nicholas Ghesquiére-t sem zárják ki. Mivel az LMVH nem siet az utód kijelölésében, így feltehetően még el fognak tartani egy darabig a találgatások.

From left: Riccardo Tisci, Prabal Gurung, Tom Ford, Alber Elbaz, Sarah Burton, Olivier Theyskens.

2. Közben csöndesen Balmain háza táján is történtek változások: Christophe Decarnin 5 év közös munka után hagyja el a céget. Már a párizsi divathéten sem jelent meg a bemutatójukon - a híradások szerint depresszióval kezelik, de azt mondják, hogy a különválásnak az a valódi oka, hogy Christophe folyamatosan konfliktusban állt a cég ügyvezetőjével, Alain Hivelinnel. A helyettesítéséről nem szólnak még a hírek.

christophe decarnin black and white image portrait.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 3. Ma pedig bejelentették, hogy a Gianfranco Ferré kreatív igazgatóit, Tommaso Aquilanot és Roberto Rimondit is megfosztották a pozíciójától. Ennek az oka, hogy a Dubaiból származó cég, a Paris Group még februárban megvásárolta a márkát, és az új tulajdonosok nem voltak elégedettek az eladásokkal. Természetesen azonnal elindultak a találgatások, hogy ki jön a helyükre és állítólag -noha a Paris Group tagadja- Galliano is az esélyesek között van. A kör pedig bezárul...

Tommaso Aquilano and Roberto Rimondi .jpg

Vajon ki lesz a következő?

Forrás: Catwalk Queen,The Cut

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mariannn 2011.04.21. 19:50:54

Olivier Theyskens <3
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása