OurFashion

Lemaradáspótlás: Kiskutyaorrú modellek a Topshop Unique bemutatón

2011.április.19. 12:51

fashionista

1 komment

A legbájosabb smink és haj díja az őszi szezon újdonságait bemutató divatshow-k közül abszolút a Topshopnak jár: a füstös szemű modellek némelyike ugyanis egy apró, fekete, festett háromszöget kapott az orrára, mintha csak egy kiskutya lenne. A cuki, két hajtott copf masnival frizura már csak a hab volt a tortán, és így amikor a 101 kiskutyás, kutyuska sziluettes és pöttyös ruhadarabok elkezdtek özönleni a kifutón, akkor azonnal Pongo és Perdita jutott eszembe. 

Nagyon hordható lett a kollekció, domináns fekete-fehér-sárga színvilággal és a télen elmaradhatatlan (mű)szőrmével, és mivel a Topshop webshopjában tudunk Magyarországra is rendelni, így ha beleszerettek egy ruhadarabba, nem kell Londonig utazni érte.

Képek: FFG

Megosztás:
1 komment

Címkék: topshop 2011 tél 2011 ősz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.04.19. 13:10:51

...azért van benne egy-két Szörnyellás darab is! :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása