OurFashion

MAC Bronze Everyday

2011.április.18. 13:54

fashionista

0 komment

Április elejétől egy új állandó kollekcióval jelentkezett a MAC Bronze Everyday néven. A tavalyi időszakos nyári kollekcióból megismert Skinsheen Leg Spray-k (hosszantartó, zselés/habos állagú, vízálló testalapozó) és a Lustre Dropsok is állandóak lettek (ha követtek a Twitteren ITT, akkor láthattok egy nem túl jó minőségű fotót is a kipróbálásáról). Ezen felül 2 új árnyalatú Mineralize Skinfinish Natural-lel egészül ki a kollekció a sima Mineralize Skinfinishek és Bronzing Powderek mellett.

És ha már nyár és bronzosítás, íme pár ötlet a napcsókolta hatás eléréséhez:
-mindig nagy ecsetet használj a felvitelhez.
-körkörös mozdulatokkal vidd fel a bronzpúdert az arcod almácskáira (főleg, ha több színből áll a bronzosítód), és tegyél egy leheletnyit az állcsúcsodra, az orrod hegyére és a homlokodra, a hajtőhöz is - hiszen ha napozol, akkor sem egy helyen barnulsz le, hanem az arcod kiálló részeit jobban megfogja a nap.
-próbáld ki a bronzosítódat szemhéjpúderként is, főleg a csillámos változatok mutatnak csodásan!

Nektek melyik a kedvenc bronzpúderetek?

Az információkat, a képeket és a kipróbált terméket köszönjük a MACnek!

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac beauty smink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása